Hulp bij scheiding

Ga je scheiden?

Dit betekent een punt zetten achter de relatie. Uit elkaar gaan is een ingrijpend proces, dat veel emoties oproept. Het heeft tijd nodig voordat jullie als ex-partners echt afstand hebben genomen van elkaar en een nieuw leven hebben opgebouwd.
Het verlies van jullie relatie moet een plekje gaan krijgen. Ieder doet dit op zijn eigen manier. Het is naast een emotioneel proces ook een tijd waar veel praktische zaken geregeld moeten worden.
Als er kinderen zijn, maakt dit vaak de situatie gecompliceerder. Je staat als ex-partners voor de taak om afscheid te nemen van elkaar als partner en partner te worden in ouderschap.

Hulp bij scheiden

Wil je op zo’n goed mogelijke manier uit elkaar gaan zodat jijzelf en de kinderen zo min mogelijk schade oplopen. Dat er in alle zorgvuldigheid en respect de relatie wordt afgesloten en jullie samen verder kunnen als partners in ouderschap?
Hulp bij scheiding helpt om samen een nieuwe verbinding aan te gaan. Nu als partners in ouderschap. Dit is geen eenvoudig traject. Het vraagt tijd, energie en motivatie. Maar als het lukt wordt de kans op een gelukkigere toekomst voor beiden en de kinderen vergroot.

Hebt u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op